Dahua Güvenlik Kameraları

04-03-2019 23:36
Dahua Güvenlik Kameraları
Dahua Technology Co, Ltd ; 2001 yılında Çin merkezli kurulan " Daha güvenli bir topluma ve daha akıllı yaşama kavuşma " misyonu ile yoluna devam etmekte olan video merkezli akıllı IoT çözümü ve servis sağlayıcısıdır. Teknolojik yeniliklere dayanan Dahua Technology, şehir operasyonları, kurumsal yönetim ve tüketiciler için değerler oluşturmak için uçtan uca güvenlik çözümleri, sistemleri ve hizmetleri sunar. 
 
Dahua Technology şirketinin kendini ispatlaması ve referans olarak gösterebileceği bir kaç  kamera ve güvenlik sistemleri şu şekildedir ; China International Import Expo, Rio Olimpiyatları, G20 Hangzhou Zirvesi , 28. ve 29. ASEAN Zirvesi, Brezilya’daki Recife Metrosu ve diğerleri.
 
Dahua Güvenlik Kameraları
 
Uygulamaya Göre Çözümler ;

Lider bir güvenlik çözümü sağlayıcısı olan Dahua, trafik yönetimi, devlet tesisleri, perakende satış ve bankacılık ve finans ve benzeri dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar ve dikey endüstriler için uçtan uca çözümler sunmaktadır. Yüz Tanıma ve LPR gibi uygulama çözümleri yalnızca kamera, kayıt cihazı ve VMS'yi değil, aynı zamanda 3. parti entegrasyonu için uygun arayüzleri de içerir. 
 
Dahua Yüz Tanıma 

 

Güvenlik söz konusu olduğunda, Yüz Tanıma yalnızca özel bir alana veya binaya kimin girip çıkacağını kontrol etmekle kalmaz, aynı zamanda bir erişim kontrol sistemi ile birlikte kullanıldığında, giriş / çıkışların yalnızca yetkili personel ile sınırlı kalmasını sağlar. İstenmeyen veya bilinmeyen bir kişi göründüğünde, sistem bir alarm gönderebilir ve çalışanları daha operasyonel olarak verimli olmalarına yardımcı olarak personeli uyarabilir.

Yüz Tanıma, kilit müşterileri veya müşterileri tanıma ve tanımlamada hızlı ve güvenilir yöntemlere ihtiyaç duyan işletmelere de yardımcı olabilir. Bu, işletme işlemlerinin daha sorunsuz çalışmasını sağlar ve müşterilere daha iyi bir deneyim sunabilir ve bu da genel olarak iş geliştirmeye yol açabilir.

Yüz Tanıyan Güvenlik Kameraları

 

Dahua Yüz Tanıma, Dahua derin öğrenme algoritmalarına dayanır. Yüzleri otomatik olarak gerçek zamanlı olarak yakalar, yüzleri önceden tanımlanmış bir listeye karşılaştırır veya ekler ve ardından yakalanan yüz veri tabanında önceden tanımlanmış bir yüz listesiyle eşleştiğinde bir uyarı oluşturmak gibi uygun işlemleri yapar.

Dahua'nın Yüz Tanıma çözümü, Dahua DSS-Pro veya 3. parti platformuna erişmek için RESTful API'ye dayanmaktadır. Halen çeşitli çözümler mevcuttur ve Dahua'nın bilgili destek personeli, 3. taraf API entegrasyonunuza yardımcı olmaya hazırdır.
 
 
Dahua Çevre Koruma
 
Çevrenin istenmeyen davetsiz misafirlere karşı ilk savunma hattını oluşturmasıyla birlikte, endüstriyel, sivil ve konut güvenliği çözüm sağlayıcıları, çevre koruma ve geniş alan gözetimi için kullanılan sistemi yeniden şekillendirmede en ileri tekniklere olan talepte bir artış yaşamaktadır.

Dahua çevre koruma çözümü, yapay zeka teknolojisi ile çalışan yüksek verimli, güvenilir, uygun maliyetli ve görsel bir sistem sağlamak için tasarlanmıştır. Yüksek tanımlı ve AI etkin güvenlik ürünleri, kesin ve öngörülü izinsiz giriş uyarısı sunabilir ve ayrıntılı görsel bilgileri doğru zamanda kaydedebilir. 
Dahua_cevre_guvenlik_sanal_cit


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.